Groepsuitje: Moordspel Orvelte Drenthe

Speel dit spannende spel met uw familie of met uw eigen groep als bedrijfsuitje! Ga op zoek naar de moordenaar met als decor het schilderachtige Orvelte...

Na zonsondergang gaan de deelnemers op pad met een tablet van Tourist Tours en een lijst met verdachten. Aan de hand van de kaart op de tablet zoeken de deelnemers de weg door de schemerige straatjes van het schilderachtige Orvelte. Daarbij worden zoveel mogelijk aanwijzingen gezocht, hints verzameld en getuigen omgekocht om de moordenaar te ontmaskeren die verantwoordelijk is voor de dood van diverse toeristen.

Laat je meeslepen in de spanning van dit spel en ontdek dit prachtige en eeuwenoude dorp op een heel andere manier...

In samenwerking met Tourist Tours organiseren wij deze spannende activiteit op een tijdstip naar keuze voor groepen vanaf 15 personen. De duur van het spel inclusief uitleg is zo'n 2,5 uur en is daarmee uitstekend geschikt als bedrijfs- of familieuitje.
Opgave gebeurt bij voorkeur via de reserveringspagina van Tourist Tours.


Bij minimaal 15 personen zijn de kosten € 19,00 per persoon en dit bedrag is inclusief een kopje koffie bij aanvang en na afloop.


Bezoek het Ottenshoes

Uw bezoek aan Orvelte kunt u het best beginnen met een bezoek aan de Orvelte Poort. U kunt daar alle informatie krijgen over het Dorp en de directe omgeving. Om een goede indruk te krijgen van de historie van Orvelte is een rondleiding door het Ottenshoes beslist aan te raden. In het Ottenshoes nemen onze gidsen u mee voor een rondleiding door de monumentale boerderij, ziet u de film het Orvelte Dagboek en zijn er geregeld oude ambachten te bezichtigen.

 

Toegangsprijzen het Ottenshoes:

Volwassenen  € 4,00 p.p.
Kinderen 5 t/m 14 jaar   € 2,00 p.p.
Gezinskaart 2 volw.+ 2 kinderen € 8,50 p.p.
Groepskaart v.a. 10 personen € 3,50 p.p.

Rolstoel huren kan voor €12,50 incl. borg van €10,00
Parkeren in Orvelte kost €3,00 p. dag.

 

Openingstijden:
10.00 tot 17.00 uur.

Seizoen loopt van 1 april tot einde herfstvakantie. Buiten het seizoen zijn wij ieder weekend geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Van 1 april tot einde herfstvakantie dinsdag t/m zondag geopend, in juli en augustus ook op maandag geopend. Ook open van 23 december t/m 7 januari. Gesloten op 1e kerstdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag.